Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
ask@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
work@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.306.6725
Ficció junio 3, 2020

40%

Sinopsis

Mentre està acabant d’editar un vídeo, Albert és interromput pel seu company de pis que li recorda que ha de pagar el lloguer a temps. Després de provar sense èxit de demanar un avançament, va a visitar a la Belén, la seva mare, que nota que no està bé. Albert decideix vendre el seu ordinador portàtil per pagar el mes que li queda. La seva germana, Sandra, arriba a l’apartament d’Albert per intentar convèncer-lo que torni a casa amb la seva mare. Allà discuteixen sobre el futur incert d’Albert i si val la pena renunciar al seu treball només per pagar un mes de lloguer.

Vilo Torralvo
Director
Vilo Torralvo
Guió
Giorgia Inturrisi
Productora
Laura Coderch
DoP
Adam Purtí Del Ruste
Actor principal
Andrea Lizarte
Actriu secundaria
Sonia Barba Calleja
Actriu secundaria
Rafa Vázquez
AD

Biografia del director

Vilo Torralvo, astrollum films

Vilo Torralvo és un director i editor de vídeo nascut a Viladecans, Catalunya. El 2019 va acabar els  seus estudis com a realitzador audiovisual i es va mudar a Londres per treballar de cambrer  mentre intentava fer-se un nom com a videògraf allà. Després de la pandèmia, que el va deixar  sense clients ni feina, va haver de decidir si gastar-se els seus estalvis que tenia allà o tornar a  Espanya. Va tornar a casa dels seus pares i va gastar els seus diners en un màster de Direcció a  l’ECIB. Ara treballa com a editor de vídeo i filmmaker.

Let's Collaborate

Got a project?

We’re a team of creatives who are excited about unique ideas and help fin-tech companies to create amazing identity by crafting top-notch UI/UX.

Back

Aquest lloc web emmagatzema cookies al vostre ordinador. Cookie Policy